Kända varumärken

Amor – succé sedan 70-talet

Amor kondomer har funnits på marknaden i över 40 år och finns i nästan samtliga Europeiska länder. Framförallt i Tyskland är deras produkter riktiga storsäljare. De säljer alla möjliga sorters kondomer, släta, ribbade och knottriga kondomer i alla storlekar, men de fokuserar extra mycket på fördröjande kondomer som ger länge uthållighet.

Billy Boy – en tysk klassiker

Billy Boy kondomer lanserades 1990 och är tillverkade i Tyskland där varumärket är lika stort som RFSU är i Sverige. De producerar mycket säkra kvalitetskondomer som ger en riktigt bra känsla och finns i alla möjliga former och storlekar. Om du inte vill köpa dem styckvis (för att du vill köpa riktigt billiga kondomer) finns det även förpackningar som innehåller en mix av kondomer.

Durex – världens mest sålda kondom

Durex är världens största kondomtillverkare och deras produkter finns i hela världen, på varenda kontinent. Durex kondomer är gjorda av naturgummilatex och kvalitetskraven på dem är mycket höga vilket är en av anledningarna till deras framgång. Naturligtvis har världens största kondomtillverkare ett mycket stort utbud av kondomer, det finns något för alla.

EXS – lekfulla & roliga kondomer

EXS kondomer uppmuntrar till lekfullhet i sängen, eller var ni nu gillar att ha sex. Deras runda kondomförpackningar pryds oftast med en smiley och de har en mängd kondomer i olika smaker som även finns i L-storlek. EXS tar allt större marknadsandelar i Europa, framförallt i Storbritannien, och deras kondomer uppfyller högsta europeiska säkerhetsstandard.

RFSU – svenskt som IKEA

RFSU kondomer är Sveriges mest sålda kondomer som du säkert känner till. Där hittar du även klassikern Profil som är lika svensk som mellanmjölk. Deras sortiment är inte direkt det största på marknaden men kondomerna är riktigt säkra och ger en bra känsla.

SKYN – världens skönaste kondom?

SKYN kondomer skiljer sig från det flesta andra kondomer eftersom de inte är tillverkade av latex utan istället är gjorda av polyisopren (sensopren). Det här är såklart bra för alla latexallergiker men det är även ett suveränt alternativ för alla som vill slippa latexkänslan. Materialet ger en mjukare och mer naturlig känsla och kondomerna är tunnare utan att för den skull vara mindre säkra. Om du vill köpa billiga kondomer är de emellertid inget för dig eftersom de är relativt dyra, men om du prioriterar bättre sex istället för att få mer kvar i plånboken är de ett självklart val. SKYN tillverkas av Manix som är ett stort Franskt företag.